WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Manapság már elengedhetetlen egy cég, márka számára, hogy rendelkezzen saját weboldallal, amire könnyen rátalálnak a megcélzott fogyasztók, partnerek és magas szinten tükrözi üzenetüket.

Olyan weboldalakat fejlesztünk, amelyek technológiai szempontból maximálisan alkalmasak a keresőoptimalizálásra, reszponzívak és teljes mértékben kiszolgálják a felhasználói élményt.


ARCULAT KIALAKÍTÁSA

A megfelelően kialakított arculat igen fontos szerepet játszik egy cég, márka életében. Ez az, amiről felismerik őt, amihez kötik, ami első körben rögzül a fogyasztókban.

Cégünk az adott vállalat egyedi vonásait, szolgáltatásait figyelembe véve személyre szabott grafikai kivitelezését vállalja friss és kreatív szemlélettel.


CSOMAGOLÁS TERVEZÉS

A partnereinkkel szorosan együttműködve azon dolgozunk, hogy a célnak, márkának, üzenetnek leginkább megfelelő vizuális megjelenést tervezzünk termékeiknek.

Kiemelten fontos szempont a megvalósítás során a praktikum, felhasználhatóság szem előtt tartása, elengedhetetlen kritériumnak tartjuk, hogy egy termék valós életben is megállja a helyét, ne csak a monitoron.


ELADÁSHELYI ESZKÖZÖK MEGTERVEZÉSE

A POS (Point of Sale) olyan reklámeszközöket foglal magába, amelyek segítségével az eladás helyszínén, a döntés pillanatában szólíthatjuk meg a fogyasztókat, és ösztönözhetjük őket a termékünk megvásárlására.

Kreatív és innovatív megoldásainkkal segíteni tudjuk ügyfeleinket, hogy POS eszközeik minél hatékonyabbak legyenek, termékeik kiemelkedjenek versenytársaik közül.


HIRDETÉSEK ÉS KIADVÁNYSZERKESZTÉS

Grafikai tervezés, nyomdai és produkciós előkészítés során folyamatosan szem előtt tartjuk az elvárt üzenet magas szintű és könnyen befogadható átadását, valamint a minőségi kivitelezését.